Betöltés

Geresdlakra került az 1500. CLAAS traktor

Októberben adta át az AXIÁL Kft. a Geresdlaki Mg. Zrt.-nek az 1500. Magyarországon értékesített CLAAS traktor, egy AXION 850 kulcsait.

Az 1500. Magyarországon értékesített CLAAS traktor, egy CLAAS AXION 850 kulcsait adták át ünnepélyes keretek között az AXIÁL Kft. és a CLAAS Global Sales GmbH. képviselői a Geresdlaki Mg. ZRt. első emberének, János Ambrusnénak, illetve a gép leendő gépkezelőjének, Cseke Ferencnek.

Max-Ferdinand von Korff, a CLAAS országfelelőse rövid beszédében megköszönte a Geresdlaki Mg. ZRt. cégvezetésének a vetésizöld gépek irányába tanúsított, hosszú évekre visszanyúló bizalmát, valamint a CLAAS GmbH tulajdonosainak üdvözletét is közvetítette. „Nagyon fontos termékeink a CLAAS traktorok, több mint 150 ezer erőgépet gyártottunk le és értékesítettünk világszerte.” Ahogy beszédében kiemelte, családi vállalkozásként a CLAAS már több mint 100 éves múltra tekint vissza, s az elkövetkező száz évben is a piac meghatározó szereplői kívánnak lenni. S az olyan partnerségi kapcsolatok, mint amilyet a Geresdlaki Mg. ZRt-vel tudtak kialakítani, rendkívül fontos építőkövei az elkövetkezendő sikeres száz évnek.

János Ambrusné Nelli, a Geresdlaki Zrt. első embere és Max-Ferdinand von Korff, a CLAAS GmbH országfelelőse az új traktor előtt.

Következő felszólalóként Trunk Mihály, az AXIÁL Kft. CLAAS Gépüzletágának igazgatója vette át a szót. „Nagyon jó visszajelzés számunkra, hogy a gazdaságban szétnézve ennyi CLAAS gépet láthatunk. Hiszen ez azt jelenti, hogy mind a gépkezelők, mind a tulajdonos elégedettek ezekkel.”

Steinhauser Gábor, a CLAAS Gépüzletág erőgépekért felelős termékmenedzsere nagyon rövid bepillantást adott a vetésizöld traktorok történelmébe. „2003-ban szerzett a CLAAS többségi tulajdont a Renault traktorgyárban. 2004 óta pedig ezek az erőgépek vetésizöld színben gurulnak le a gyártósorról. Ennek már 15 éve, és ez idő alatt a CLAAS Franciaországban 150 000 traktort gyártott le. Magyarországon is serénykedtek kollégáink, hiszen a magyarországi forgalmazás alatt kicsivel több mint 1500 traktort sikerült értékesíteni. A jubileumi, 1500. traktort pedig ide adhattuk el, ahol a sok CLAAS kombájn, silózó, zöldsor és bálázó mellett ez az AXION 850-es lett a hatodik CLAAS traktor a gépparkban.”.

Cseke Ferenc, az új AXION 850 gépkezelője átvette a gép kulcsait.

János Ambrusné Nelli, a Geresdlaki Mg. ZRt. első embere, aki elnök-igazgató és gazdasági vezető is egy személyben, zárta az átadót rövid beszédével, melyben megköszönte, hogy a jubileumi gép kerülhetett a gazdaságba. „A mi cégünknél már elég sok vetésizöld színű CLAAS gép található. Természetesen ez a gépekkel és az AXIÁL Kft-vel való megelégedettségünket tükrözi.”

Ahogy János Ambrusné Nelli megfogalmazta, reméli, hogy ezentúl is gyümölcsöző kapcsolatot tudnak mindkét céggel ápolni, és az eredményeik is meglesznek ezáltal.

Tóth Csaba, az AXIÁL Kft. üzletkötője a felsorakozott gépkezelőknek is megköszönte a munkáját, akik szaktudásukkal és hozzáértésükkel az egyik legfontosabb tényezőt jelentik ahhoz, hogy a jó minőségű gépekből a legnagyobb teljesítményt lehessen kihozni.

Szűk körben zajlott az ünnepélyes átadó.